Fostul ministru al muncii Lia Olguta Vasilescu se va casatori, duminica dupa-amiaza, cu vicepresedintele Senatului Claudiu Manda. Cei doi isi unesc destinele in Sala Mare a Primariei Craiova, cununia civila fiind organizata chiar de Dragobete, urmand a fi oficiata de primarul Mihail Genoiu.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sunt asteptati in fata ofiterului de stare civila duminica, la ora 16, urmand ca mai apoi sa sarbatoreasca alaturi de familie si doar cativa apropiati la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky).

Clubul are capacitate de maximum 100 de locuri si nu dispune de bucatarie proprie, asa ca proprietarul acestuia, Sebastian Prioteasa, fiul sefului Consiliului Judetean Dolj, va apela la bucatarii restaurantului pe care il detine in Craiova. Preturile la Krypton Sky Club nu sar peste medie. Astfel, un suc costa in jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, in functie de soi si de producator.

Au fixat si data cununiei religioase

De asemenea, pe 30 martie 2019, Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se vor cununa religios, urmand ca petrecerea sa aiba loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.

Localul apartine nasilor Larisa si Ovidiu Flori si este renumit pentru meniurile sofisticate servite celor care iau parte la petrecerilor organizate aici.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se afla fiecare la cea de-a doua casatorie, ea divortand de Ovidiu Wlassopol si el de Adina Turcu. Fiecare are cate un baiat din prima casatorie.

coral