News Flash:

Liber la inscrieri pentru concursul national de poezie „Octavian Goga”. Vezi conditiile de participare

21 Septembrie 2016
518 Vizualizari | 0 Comentarii
ZILELE GOGA

Muzeul Memorial “Octavian Goga” Ciucea, in colaborare cu Directia Judeteana Pentru Cultura Cluj si Uniunea Scriitorilor - Filiala Cluj anunta organizarea celei de-a XXXII editii a Concursului National de poezie „Octavian Goga”, manifestare desfasurata sub egida “Zilele Octavian Goga”.

Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatura din Romania, indiferent daca sunt membri ai unor asociatii profesionale sau daca au volume publicate sau nu.

Textele dactilografiate in doua exemplare, se vor expedia pana in data de 14 octombrie  2016 pe adresa: Directia Judeteana pentru Cultura Cluj, Piata Unirii nr 1, 400433 Cluj Napoca, tel/fax: 0264/597616. Textele trimise nu se inapoiaza.

Fiecare concurent va mai expedia alaturat si un scurt C.V. continand numele, prenumele, varsta, adresa, numarul de telefon si un rezumat al activitatii literare.

Se vor expedia maximum 10 poezii, iar fiecare plic va purta mentiunea: Pentru concursul « Octavian Goga ». De asemenea, premiantii ultimilor doua editii sunt rugati sa nu trimita texte.

Muzeul Memorial „Octavian Goga” va acorda premii constand in publicatii proprii ale muzeului, festivitatea de premiere urmand a avea loc in incinta Muzeului „Octavian Goga”  din Ciucea in data de 23 octombrie 2016.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035625 (s)