News Flash:

Liceeni din mai multe judete ala Transilvaniei vor putea experimenta in weekend cum e viata de student la Cluj

22 Septembrie 2017
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Weekend prelungit pentru liceeni la UBB

Zeci de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei vor putea experimenta viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai în cadrul Weekend-ului lung pentru liceeni organizat în perioada 22-24 septembrie 2017.


Programul este destinat liceenilor cu rezultate bune la învățătură din orașe din Transilvania cu o populație sub 10.000 de locuitori și are menirea de a le oferi acestora un prim contact cu mediul universitar, cu viața de student, dar și cu oferta educațională a UBB.


Liceenii participanți vor fi cazați într-unul dintre căminele Universității Babeș-Bolyai și vor participa la cursuri și seminarii interactive susținute de cadrele didactice ale UBB.


Weekend-ul lung pentru liceeni face parte dintr-o serie de activități educative și interactive dedicate elevilor și organizate în perioada septembrie - noiembrie 2017, în cadrul proiectului intitulat Acces-participare-echitate-incluziune în învățământul superior - EchitUBB, finanţat din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat - FDI 2017.


Universitatea Babeș-Bolyai a înregistrat, în urma Admiterii 2017, o creștere semnificativă a numărului de candidați față de anul trecut. Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ubb weekend prelungit elevi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 33 queries | Mysql time :0.016366 (s)