Lidia Buble (26 ani) a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie iesita din comun, prin intermediul careia vrea sa transmita un mesaj puternic.

Artista – criticata de multi, dar apreciata de 1 milion de oameni, doar pe Instagram – a realizat un colaj artistic din care reiese ca sub chipul ei zambitor se ascunde, de fapt, multa durere.

 Fara niciun comentariu suplimentar, ea a publicat azi aceasta imagine pe reteaua de socializare, imagine care a strans zece mii de aprecieri in jumatate de ora.

In fotografie se vede chipul zambitor al Lidiei, care pare a fi o masca, sub care se ascund, de fapt, lacrimi. Pe chipul ei indurerat sunt scrise mai multe mesaje negative, pe care cantareata le primeste adesea pe Internet, printre care „esti urata”, „opereaza-te”, „pocaito” sau „Pinocchio”.

Adevaratii fani ai artistei i-au raspuns cu sute de mesaje de incurajare – „Gura lumii nici pamantul nu o astupa…”, „Inainte sa fii artist esti om! Esti minunata si super frumoasa asa cum esti!” ori „Gataaaa, nu trebuie sa ne mai pese asa tare ce cred oamenii!!! Gata, chiar asa am ajuns? Sa ne pese mai mult ce cred altii despre noi si sa nu conteze ce vrem noi? Sa vrem ce vor oamenii sa fim, nu ce vrem noi?”.

In ce context vine imaginea publicata de Lidia Buble

De-a lungul ultimilor ani, Lidia Buble a fost criticata in nenumarate randuri atat din cauza modului in care arata, unii considerand ca artista ar trebui sa-si opereze nasul, cat si din cauza faptului ca a intrat intr-o relatie cu realizatorul TV Razvan Simion, dupa ce acesta a divortat de sotia sa.

Cu toate ca atat Razvan, cat si artista au declarat ca relatia lor a inceput dupa ce el s-a separat de sotie, se pare ca multi o acuza in continuare pe artista ca i-a stricat acestuia casnicia.

In plus, sunt si oameni care o critica pe cantareata din cauza faptului ca apartine unei alte religii, tatal ei fiind pastor penticostal.

coral