Lidia Buble este o cantareata ”pe val”, iar prestatiile sale sunt urmarite cu cea mai mare atentie de toti fanii. Bineinteles, acestia sunt atenti si la tot ceea ce declara preferata lor, cu atat mai mult cu cat face referire la o alta ”voce mare” a muzicii romanesti, Andra.  

De curand, un urmaritor de pe instagram i-a reprosat ca a falsat la un spectacol. Iar Lidia Buble nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume.

„Este un singur artist in tot showbiz-ul nostru, unul singur, care nu falseaza niciodata si acela este Andra. In rest, toti mai falsam”, a declarat Lidia de curand.

Evident, alte ”voci” ale showbizului din Romania se vor simti lezate de o astfel de declaratie, insa Lidia Buble demonstreaza inca o data ca nu doreste sa faca niciun compromis.

Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu reusit

”Ai mei nu l-au cunoscut pe Razvan nici pana acum”,spunea Lidia Buble la un moment dat, recunoscand ca nu doreste sa se grabeasca.

”Nu vreau sa grabesc si sa presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dura. Are anumite principii. Mi-a spus ca vrea sa-mi cunoasca alesul doar in momentul in care ne casatorim. Sunt convinsa ca in momentul in care il vor cunoaste pe Razvan, le va face foarte mare placere. Nu mai pot sa-mi imaginez viata fara Razvan. Am senzatia ca suntem dintotdeauna impreuna. De un an si jumatate imi este si manager, am incredere oarba in el. Il iubesc si nu ma vad fara el”, a mai declarat Lidia Buble despre Razvan Simion.

coral