Liviu Dragnea a fost incarcerat luni, 27 mai, intr-o celula de la Penitenciarul Rahova. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis mentinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz in serviciu.

Liviu Dragnea are aproape doua saptamani de cand se afla dupa gratii, la Penitenciarul Rahova, unde are de ispasit o condamnare de 3 ani si 6 luni. Dar fostul lider PSD a avut parte de o surpriza uriasa. Conform ultimelor informatii, informeaza capital.ro, iubita sa cu 30 de ani mai tanara, Irina Tanase, l-a vizitat – pentru a doua oara – pe Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea va sta in celula de la Rahova timp de 3 saptamani, in carantina

Liviu Dragnea va sta in carantina, in celula de la Rahova, timp de trei saptamani. In aceasta perioada, o comisie va stabili ce munca va presta politicianul pe durata incarcerarii. Conform regulamentului, politicianul are dreptul, in fiecare zi, la 10 apeluri telefonice si la cinci vizite lunare.

Cat timp se va afla in celula de la Rahova, Liviu Dragnea poate primi, in fiecare luna, un pachet cu alimente in greutate de cel mult 10 kilograme. In plus, are dreptul si la 6 kilograme de fructe si legume. O data la trei luni si timp de doua ore, poate primi o vizita intima.

coral