Liviu Varciu a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor! S-a impacat sau nu cu fosta iubita care este si mama fetitei sale?

Dupa ce zilele trecute s-a zvonit ca Liviu Varciu s-a intors in bratele femeii care i-a oferit cel mai frumos dar, un copil, acum, actorul a spus adevarul. Totul fara perdea!

"Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne intelegem foarte bine. Fata trebuie sa stea cu ambii parinti.", a marturisit Liviu Varciu..

Andrei Stefanescu i-a dat de gol

Andrei Stefanescu a vorbit la "Star Matinal" de la Antena Stars despre relatia lui Liviu Varciu cu mama fetitei sale Anastasia, dupa ce a analizat fotografia postata de aceasta pe Instagram, alaturi de o urare uimitoare de ziua sa.

"La multi ani, iubitule tatic. Te iubim pana la cer si inapoi", a scris mama fetitei celei mici a lui Liviu Varciu pe Instagram.

"Ce mesaj frumos, poza este superba. Au luat o mica pauza si iata-i acum impreuna, fericiti si impliniti. Bravo, iar fetita este superba. Se inteleg foarte bine", a spus Andrei Stefanescu.

coral