Liviu Varciu vorbeste despre urmatorul copil. Ce sa fie oare? Sa aiba artistul parte tot de o fetita, sau sa fie baietel? Are speranta ca va avea si un baiat, dar nu se supara daca face tot o fata.

Liviu Varciu a oferit un interviu pentru Antena stars in care a vorbit despre familia lui. Munceste mult pentru a-i oferi Anastasiei tot ce are nevoie, dar nu se plange. Este mandru de tot ce are si i-ar placea ca in curand sa devina si tata de baiat.

„I-am dat banii lui Nea Marin, tocmai de aia am o stabilitate financiara. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a inceput građinita. Mai putem si noi sa dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie sa dai dovada de maturitate la un moment dat. Usor, usor ne asezam cum trebuie. Si speram ca ne va fi ca acum. (…) L-am intrebat pe Andrei, nu stiu cum i-a iesit lui Andrei, baiat, dar asta nu e problema mea. Cica trebuie sa iti lasi unghiile mari la picioare, sa ai aderenta la sol. Am sa pun o mocheta sa nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Daca Dumnezeu are simtul umorului si imi da tot o fata… Mai vreau sa am copii,  nu vrea sa creasca Anastasia singura. Eu am avut un frate si am avut o copilarie frumoasa cu fratiorul meu. Ca o fi fata, ca o fi baiat, aia e”, a spus Liviu Varciu.

„Intre doua emisiuni am facut baiatul – dimineata am avut matinal, iar seara am avut „seral”. Si a iesit ala micu’. Sa faca un Matinal, Liviu, ca sa aiba urmas de sex masculin”, a spus Andrei Stefanescu.

coral