Prietenia dintre Liviu Varciu si Pepe a fost de notorietate in showbiz-ul romanesc. Insa pana la un punct, cand la mijloc ar fi aparut o femeie pe care amandoi si-o doreau.

Liviu Varciu si Pepe au fost prieteni foarte apropiati vreme de multi ani. Relatia lor s-a schimbat insa in urma cu 8 ani, din cauza unei femei pe care si-o doreau amandoi. De la simple intepaturi, cearta a degenerat la un moment dat, iar presa de la acea vreme a vorbit chiar de un episod mai violent intre cei doi.

”Aflat sub influenta alcoolului, Varciu a vazut negru in fata ochilor, atunci cand bunul sau prieten s-a dat la fosta lui iubita, Andreea Bododel. Extrem de orgolios, actorul si-a iesit din fire, fiind gata sa se ia la bataie cu Pepe”, scria ziarul National in anul 2011.

Prietenia lor s-a rupt din acel moment, iar pentru Varciu nu a fost deloc usor, sustine tot el.

”Am iesit din relatie cu Ionut (n.r. Pepe) nu ne-am potrivit, m-a consumat foarte tare. L-am cunosccut pe Andrei, ma iubeste, ma trezeste dimineata frumos. Nu l-am vazut niciodata nervos. defectele astea ale lui… nu bea, nu face alte lucruri, dar il iubesc asa cum e el. E al meu!”, a declarat Varciu intr-un interviu pentru Antena Stars.

De asemenea, Liviu Varciu are o relatie extrem de apropiata cu coregraful Nea Marin. Cu toate acestea, artistul a marturisit ca intre ei au existat si momente tensionate.

”Profesional, prima palma a durut. Mi-am luat-o acum noua ani. Nu m-am obisnuit, il iubesc (nea Marin) si n-am cum sa stau suparat pe el. Am fost intr-o emisiune suparati, nu a vorbit cu mine o saptamana. Aveam impresia ca nu am o mana, ca n-am un picior, ma trezeam trist ca si cum te-a parasit iubirea vietii tale. I-am zis: bai, ma imbolnavesc, fac ulcer, ce-i cu tine? Vino sa te iau in brate!”, a mai declarat Varciu in acelasi interviu.

coral