Liviu Varciu nu a rezistat tentatiei de a sta la mare, unde se afla la munca, fara iubita sa Anda, si fiica lor, Anastasia. Cele doua au venit in vizita si au petrecut alaturi de artist o minivacanta de sase zile, pe Litoral.

Liviu Varciu a imbinat in aceasta perioada utilul cu placutul, in statiunea Saturn. Artistul a participat alaturi de nea Marin si mai multe vedete autohtone la filmarile celui de-al saptelea sezon al show-ului ”Poftiti pe la noi – Poftiti la joc”, a carui actiune se desfasoara in cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipa de italieni. Liviu nu a rezistat tentatiei de a sta la mare fara fetele sale, iubita – Anda Calin si fetita cuplului, Anastasia, astfel ca le-a invitat sa-i fie alaturi.

Vizita lor s-a transformat intr-o minivacanta de sase zile, petrecuta in trei, la malul marii. Semn ca relatia artistului cu Anda merge ca pe roate, dupa ce s-au impacat, in urma cu cateva luni. Cei trei vor reveni pe litoralul romanesc, in aceeasi formula, la mijlocul lunii iulie. Si au in plan si o vacanta la munte. ”Ne-am intors deja. Am stat 6 zile la mare, unde filmeaza Liviu, la Saturn. Mai mergem cinci, de pe 10 iulie si cam asta e vacanta cu fetita, momentan. Probabil vom mai merge cu ea si la munte”, a marturisit pentru Libertatea iubita actorului,  Anda Calin.

Amana vacanta peste hotare Liviu si Anda au luat in calcul si o vacanta peste hotare cu micuta, dar au renuntat la idee, dat fiind faptul ca fetita este inca destul de mica pentru un zbor cu avionul. ”Nu cred ca plecam din tara cu ea. Posibil la anul”, a adaugat bruneta. Cei doi parinti sunt topiti dupa micuta lor si s-au ocupat de cresterea acesteia, in egala masura, chiar si atunci cand au fost despartiti. Anda este putin mai severa cu fetita. Ea are grija sa nu-si lase micuta sa petreaca prea mult timp in fata televizorului sau pe telefonul mobil.

coral