Raluca Podea a reactionat dur dupa ce a vazut imaginile cu afaceristul, in timp ce se saruta cu Brigitte Sfat la „Ferma”. Blonda si Florin Pastrama se pregateau de nunta, inainte de show-ul de la Pro tv, insa, situatia a luat o intorsatura neasteptata.

Dupa ce s-au tachinat cateva zile, Florin Pastrama si Brigitte si-au dat frau liber pasiunii si nu au mai tinut cont de nimic. In editia de joi seara, 21 martie, cei doi au dormit in acelasi pat, s-au imbratisat si s-au sarutat sub privirile uimite ale celor din jur. Raluca Podea a facut primele declaratii.

„Aceasta baba, mai batrana decat Biblia, stia de mine! Noi am vorbit la telefon, pe camera video, ea spunandu –i lui Florin ca ar trebui sa aprecieze mai mult ce are acasa. De fapt, am vorbit cu toti concurentii cand erau cazati la hotel in Resita. Nu am cum sa ma cobor la nivelul ei de circ. Te dai pocaita si tu esti un birjar ieftin. Am vorbit cu ea cand erau toti la masa, de pe telefonul lui Florin. Le spunea tuturor . Sa nu mai spun ca ea si-a pus implant in fese dupa mine, la aceeasi clinica in Turcia. Copia nu are valoare, stim cu totii. Am mai vazut si articolul unde baba spune ca am vrut eu sa-mi fac reclama”, a declarat Raluca pentru VIVA!.

Tanara spune ca Pastrama a rugat-o mereu sa aiba grija de imaginea lui. „Am mesajele de la Florin, in care ma ruga, atunci cand ma duc la televizor, sa vorbesc frumos despre el. , imi zicea”, a spus Raluca.

coral