Lora activeaza de ceva timp pe piata muzicala, si cum arta cere sacrificii, nu a tinut cont de nimic si a facut orice pentru a se ridica la nivelul asteptarilor. Vedeta a reusit intr-un timp foarte scurt sa isi distruga podoaba capilara, fiind nevoita sa poarte peruci, timp de doi ani de zile.

„Ne batem joc de podoaba capilara. Am facut asta vreo 10 ani. Mi-am batut joc intr-un mare fel. Acum, parul meu este complet refacut. Este foarte frumos si sanatos si vreau sa-l pastrez asa. Si-a revenit, dar nu ma pot juca in prezent cu nuantele. Nu-mi mai bat joc de el, sa ma vopsesc incontinuu”, a declarat Lora pentru Libertatea.ro.

Artista a decis sa nu mai repete greseala, nu isi mai expune parul la toate tratamentele chinuitoare si nu mai exagereaza cu vopsitul si produsele de styling. „Nu-l mai vopsesc si daca-l vopsesc, voi avea foarte mare grija. O data pe an, o data la un an si jumatate cam asa, chiar doi. Am avut parul foarte lung, cum sunt in cel mai recent videoclip, blond natural si mi-a luat 7 ani sa-l distrug”, a mai spus blondina pentru aceeasi sursa.

A dezvaluit motivul pentru care nu se marita

De ce nu bat clopote de nunta? Pentru ca… Lora nu are timp sa se marite! Artista are un program extrem de incarcat, iar cariera ei este pe primul loc asa ca in momentul de fata o nunta nu este un lucru primordial in viasa blondinei. Chiar daca isi doreste extrem de mult acest lucru.

„Noi, pentru ca ne simtim ca un cuplu casatorit, care imparte tot, nu ne grabim la altar. De ce? Pentru ca daca stam bine si ne gandim, avem foarte multa treaba de facut. Tot timpul este atat de multa treaba, incat asta cu nunta pica mereu pe ultimul plan. E chestia pe care o amani prima. Din pacate, chestiile care par superficiale pentru unii, cum ar fi sa merg la manichiura sau alte lucruri de genul asta, pentru mine sunt importante, din cauza mediului in care activez si atunci, eu si Ionut cand avem de alergat sau cand avem de facut o chestie sau daca avem intr-un an doua saptamani libere, ne gandim: ne casatorim sau mergem intr-o vacanta? Normal, mergem in vacanta!”, a marturisit Lora pentru libertatea.ro.

coral