Posesoare a unei voci de aur, Loredana Groza are probleme serioase cu bunele maniere. Recent, vedeta a fost protagonista unor momente de toata jena! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews sunt halucinante!

Aflata intr-un restaurant de fite din Capitala, in compania unui barbat, Loredana Groza a comis-o! Dupa ce a servit cina, celebra cantareata a inceput sa se scobeasca intre dinti. Pe post de scobitoare, aceasta a folosit un plic cu zahar. Fara sa duca cealalta mana la gura, asa cum ar fi fost normal, artista a „forat” de mama focului.

Dupa o scurta pauza, vedeta si-a continuat „recitalul”. De aceasta data, pentru ca plicul de zahar se umezise, Loredana Groza s-a scobit intre dinti cu unghiile. Culmea, barbatul de la masa vedetei nu a fost deranjat de aceste gesturi. Omul a continuat sa vorbeasca cu blondina, de parca nimic nu se intampla in fata sa.

La finalul serii, dupa ce si-a curatat cavitatea bucala, Loredana Groza a iesit din restaurant cu zambetul pe buze. Usor grabita, artista a uitat sa-si ia la revedere de la barbatul alaturi de care servise cina. Imediat, omul a taxat-o pe vedeta, care, neavind de ales, a trebuit sa se opreasca si sa-si ia ramas bun.

Nascuta la 10 iunie 1970, in Onesti, Judetul Bacau, Loredana Groza este o cantareata de muzica usoara. Albumul sau de debut „Buna seara, iubito”, a fost lansat in 1988, piesa cu acelasi nume fiind una din cele mai cunoscute din intreaga sa cariera.

In 2002, inspirata de succesul albumului “Agurida”, Loredana decide sa reinterpreteze melodii din perioada interbelica, care fac parte din albumul “Zaraza–vanzatoarea de placeri”.

Pe plan personal, Loredana Groza este casatorita cu Andrei Boncea si are o fiica, Elena, in varsta de 21 de ani.

sursa:spynews.ro

 

coral