Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, bucurandu-se de aprecierea si sprijinul a milioane de fani. Recent, vedeta a facut un anunt trist pe retelele de socializare, in care cere ajutorul prietenilor virtuali, pentru a salva o viata. Este vorba despre David, un baietel de doar 1 an si 6 luni, care a fost diagnosticat cu neuroblastom grad 4 si tumoare la cap.

Micutul are nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi, pentru a se vindeca. Artista ii roaga pe toti fanii ei sa ajute macar cu un share, leu, sau gand bun. “David este nepotelul unui prieten foarte apropiat. Din pacate pentru el si pentru familia lui, micutul de 1 an si 6 luni a fost diagnosticat cu neuroblastom grad 4 si tumoare la cap. Acum este internat la clinica Acibadem (Turcia) si are nevoie de ajutor. Fiecare contributie il poate ajuta enorm. Orice share, orice leu, orice gand bun…

Cont in lei RO82INGB0000999901016286 – Caragea Niculae Viorel“, a scris Loredana pe retelele de socializare.

Loredana Groza, peste 20 de albume de succes

Loredana Groza are o bogata activitate artistica, inregistrand peste 20 de albume care s-au bucurat si se bucura de mare succes. Totodata, Loredana Groza a jucat in multe filme de lung metraj si seriale.

– In 2006, a fost gazda MTV Romania Awards. In 2007 a cantat in deschiderea concertului lui George Michael de la Bucuresti.

– In 2008 joaca rolul Rodiei in „Inima de tigan” si „Regina” si realizeaza piesa „Tzuki”, in al carei videoclip o imita pe Madonna din videoclipul Hung Up.

– In 2009 lanseaza albumul Sundance, inregistrat in Statele Unite, care abordeaza genurile o fuziune intre pop, electro, dance si rock si care este primul album al Loredanei in limba engleza.

– In 2010 lanseaza piesa brit-pop „Rain, Rain” La sfarsitul anului lanseaza Iubi Land, compus din 12 cantece de inspiratie folclorica, concertul de promovare al acestui album fiind filmat in 3D.

– In 2012 lanseaza albumul ”Dragoste”.

– In 2015 lanseaza albumul ”Imaginarium”.

A fost jurat la Vocea Romaniei in primele 7 sezoane (2011-2017). coral