Lovitura de teatru! Brigitte Nastase si Floriu Pastrama, despartire cu scantei dupa ce Brigitte a afirmat ca iubitul ei si-a batut joc de ea si a facut-o de ras la TV. Cei doi par a nu mai avea ”viata lunga” impreuna, la ”Ferma”, iar Brigitte Nastase a rabufnit.

Totul a fost doar o strategie pentru a o face sa se indragosteasca, izbucneste Briggitte. Se simte ”fraierita”, ajunsa de rasul tuturor si, pur si simplu, bataia de joc a lui Florin Pastrama.

„Era vrajeala! Era strategie sa ma indragostesc eu de el. Florin m-a facut sa ma indragostesc de el, dar de fapt era strategia lor. Cred ca sa va distruga pe voi, sa vin de partea lor. Acuma mi-am dat seama. M-a fraierit. Ei toti 3 stateau si radeau de mine si isi bateau joc de mine acuma. Si el mi-a zis: „hai, hai ca nu am ce sa discut cu tine”. I-am facut ceai si a zis: „nu am chef de ceai”. Eu am fost un om corect. Si-a batut joc de mine, m-a facut si de ras la televizor. E strategia lor, l-au folosit pe Florin sa ne dezbine prin mine, omul slab. M-am facut si de ras in fata la toata tara, am ramas si fara iubit si fara tot. Doamne, ce sunt in stare oamenii astia, eu chiar am crezut. Sta cu ei si s-a p*&^t pe mine! Cu mine a terminat-o. E handicapat”, le-a povestit Brigitte celorlalti concurenti in lacrimi.

Florin Pastrama a ignorat-o pe Brigitte Nastase si se pare ca ar urma sa treaca de partea… banditilor. Intr-o zi care nu prevestea nimic, Brigitte s-a dus sa-i ofere un ceai iubitului ei, iar el nici macar nu a bagat-o in seama. Florin statea in pat cu Otilia, Otniela si Kamara, discutand in soapta. La intrarea lui Brigitte, au ignorat-o total.

Lacrimi in zadar

Lacrimile lui Brigitte nu au reusit sa mai impresioneze pe nimeni de data asta si si-a dat si ea seama asa ca a trecut la amenintari.

„I le iau pe tote si le distrug. O iau pe Otilia si o distrug si pe aia pe Otniela. Ma duc in fiecare saptamana la servitori si tot macelaresc. Boschetarele astea b&^%$e, nu sunt in stare de nimic. Toti pacalesc, toti sunt mincinosi” , a spus Brigitte referindu-se la Otniela si Billionera.

coral