Continua cercetarile la domiciliul lui Gheorghe Dinca, iar anchetatorii cauta, inca, probe care sa demonstreze ca Luiza Melencu a fost in casa criminalului din Caracal. Acesta a recunoscut ambele crime, numai ca uciderea Luizei nu este inca demonstrata.

In ceea ce priveste uciderea Alexandrei Macesanu, anchetatorii au descoperit ADN-ul acesteia in osemintele care au fost ridicate din curtea lui Dinca. In urma analizelor efectuate, s-a stabilit ca adolescenta a fost incinerata de Gheorghe Dinca, asta in pofida faptului ca exista multe voci care afirma ca exista unele semne de intrebare. Dar nu se poate demonstra absolut nimic, cel putin deocamdata, in legatura cu moartea Luizei Melencu.

Exista doar declaratia lui Gheorghe Dinca, atat si nimic mai mult. Sambata au fost gasite alte trei probe biologice, care urmeaza sa fie analizate. Pana acum s-a stabilit doar ca dintii si fragmentele osoase descoperite in butoiul cu cenusa din curtea lui Gheorghe Dinca apartin Alexandrei, informeaza stirileprotv.ro.

La ultima audiere, Gheorghe Dinca a dat informatii noi. Criminalul a povestit – in amanunt – ce a facut cu fetele si cum au sfarsit amandoua. Totusi, Dinca nu a putut spune cu exactitate cum a scapat de trupul Luizei Melencu. Sustine ca a aruncat cadavrul intr-o apa, iar anchetatorii vor sa verifice toate baltile de la Caracal si pana la Dunare.

coral