News Flash:

LOVITURA pentru Dan Diaconescu. A pierdut TOTUL in urma acestui anunt

4 Iulie 2013
956 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu nu reuseste sa resusciteze OTV, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) hotarand, astazi, sa respinga solicitarile apropiatilor acestuia de a reactiva licenta audiovizuala a televiziunii Top 1 si de a o transforma in OTV, potrivit antena3.ro.

In fapt, Diana Voiculescu, o colaboratoare apropiata a lui Dan Diaconescu, a preluat in luna mai pachetul majoritar de actiuni la societatea Videomedia Plus SRL, care a detinut licenta audiovizuala prin satelit a televiziunii Top 1. În societatea Videomedia Plus SRL, Diana Voiculescu - directorul executiv al televiziunii OTV, careia CNA i-a retras licenta pe 22 ianuarie 2013 - detine 95% si este si administrator al acesteia, in timp ce Georgeta Gheorghe detine 5% din actiuni.

Diana Voiculescu a preluat actiunile in televiziunea Top 1 de la Petrica Gheorghe, care in trecut a fost angajat al OTV. Pe 14 iunie 2013, societatea Videomedia Plus SRL a depus la CNA un dosar in care a solicitat modificarea denumirii Top 1 in OTV, modificarea grilei televiziunii si modificarea amplasamentului sursei de program.

In acelasi dosar, Videomedia Plus SRL a informat CNA cu privire la modificarea actionariatului si la numirea lui Dan Diaconescu in functia de director general al societatii. Totusi, inca din prima parte a acestui an, reprezentantii CNA au constatat ca televiziunea Top 1 nu mai emitea programe si au decis efectuarea, incepand din martie 2013, a unui control la acest post.

Ulterior, pe 20 iunie 2013, CNA a retras licenta audiovizuala pentru televiziunea Top 1 societatii Videomedia Plus SRL, pentru incalcarea articolului articolului 57, alineatul 1, litera b din Legea audiovizualului, potrivit caruia "Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii: titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica, si mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dan diaconescu otv cna licenta audiovizuala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0886 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012039 (s)