News Flash:

Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul județean 103H Bologa – Săcuieu, pe raza localităţii Bologa

26 Septembrie 2017
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrari asfaltare Bologa

Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic şi locuitorii din zonă că pe drumul judeţean DJ 103H Bologa (DN 1) - Săcuieu, pe raza localităţii Bologa, au fost finalizate lucrările de așternere de covor asfaltic pe sectorul de drum cuprins între pozițiile 0+000 și 3+000.

În același timp, în continuarea acestui sector de drum se execută o serie de lucrări de întreţinere curentă şi periodică pe un tronson în lungime de 9,25 kilometri, de la kilometrul 3+000 până la kilometrul 12+250. Lucrările constau în înlăturarea denivelărilor prin frezare, plombări cu emulsie bituminoasă prin stropiri succesive, plombări cu beton asfaltic, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor cu material pietros, curățarea podețelor, șanțuri și rigole precum și cosirea vegetaţiei din apropierea căii de rulare.

„Importanța acestei lucrări e dată de faptul că, după ce anul trecut am asfaltat și sectorul de drum dintre localitățile Săcuieu și Scrind, reabilitarea integrală a drumului judeţean 103H Bologa - Scrind - Săcuieu crează o legătură rapidă şi utilă între drumul național DN1, prin localitatea Bologa şi drumul judeţean 108C care traversează zona turistică Răchiţele - Prislop - Ic Ponor. În acest fel, se scurtează semnificativ un traseu care anterior necesita folosirea drumului naţional DN1, din localitatea Bologa până la Huedin, apoi a drumului naţional DN1 R, de la Huedin până în localitatea Călata, şi a drumului judeţan DJ 108C, pe direcţia Călata - Mărgău - Scrind" a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lucrari intretinere drum judetean bologa sacuieu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015449 (s)