News Flash:

Lucrările la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor au intrat în linie dreaptă

26 Octombrie 2017
725 Vizualizari | 0 Comentarii
CMID

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a prezentat joi, 26 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul forului administrativ județean, stadiul proiectului de edificare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor (CMID).

În acest context, președintele Consiliului Județean a precizat faptul că lucrările de execuție aferente acestui proiect au intrat în linie dreaptă, finalizarea acestora fiind preconizată pentru a doua jumătate a anului 2018.

Mă bucur că au început să se vadă rezultatele în ceea ce privește Centrul de Management al Deșeurilor. Iată că, după ce anul acesta am reușit să recuperăm o întârziere de nu mai puțin de patru ani, perioadă în care proiectul a fost blocat, lucrurile arată cu totul altfel. Suntem înainte de termen, lucrările au fost devansate, motiv pentru care se întrevede foarte clar perspectiva normalizării acestei probleme, a depozitării deșeurilor din întreg județul" a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În ceea ce privește lucrările ce au rămas de efectuat la CMID, acestea se referă, în principal, la finalizarea membranei de la prima celulă de depozitare, închiderea clădirilor și asfaltarea drumurilor de acces.

În același timp, pentru ca sistemul de management al deșeurilor să devină pe deplin funcțional, Consiliul Județean Cluj va trebui să mai organizeze ultimele două licitații, cele referitoare la desemnarea operatorului care va colecta deșeurile și, respectiv, va opera CMID. În acest sens, documentele referitoare la aceste ultime două achiziții vor fi postate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) în luna ianuarie 2018.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cmid centru deseuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0966 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025870 (s)