News Flash:

Lucrarile din Piata Garii baga comerciantii in FALIMENT! 11 societati ameninta Primaria ca nu-si vor mai plati impozitele daca lucrarile nu vor fi finalizate

31 August 2015
1458 Vizualizari | 2 Comentarii
Principalele afaceri deschise in zona Pietei Garii din Cluj sunt afectate de lucrarile din zona, care par sa nu se mai termine. Acestia acuza firmele care desfasoara lcurari in zona ca nu-si respecta termenele de livrare si ca, din aceasta cauza, le sunt afectata vanzarile. Un numar mare de astfel de agenti economici, contribuabili importanti la bugetul local, anunta ca din cauza situatie create inregistreaza zilnic pierderi, nereusind in acest ritm sa-si onoreze obligatiile bugetare.

"In urma inceperii lucrarilor din P-ta Garii, un numar insemnat de agenti economici, importanti contribuabili la bugetul de stat au fost grav afectati datorita devierii traficului si a lucrarilor ce se desfasoara foarte greu pe aceasta arie.

Va rugam respectuos a gasi o solutie in urgentarea finalizarii lucrarilor, intrucat noi inregistram pierderi importante zilnic si datorita acestui fapt vom ajunge sa nu ne putem onora la timp angajamentele de plata inclusiv cele catre bugetul de stat.

Totodata suntem nemultumiti de prestatia muncitorilor antrenati in aceste lucrari, muncitori care nu folosesc timpul de lucru eficient.", arata acestia.

Vezi mai jos lista societatilor care sunt afectate de interminabilele lucrari de la Gara:


S.C. ALCALIS IMP-EXP S.R.L.
S.C. MOTILOR S.R.L.
S.C. IOVIPAN-HOREA S.R.L.
S.C. ALDISANA INVEST S.R.L.
S.C. ROLCHIM S.R.L.
S.C. ONCOS S.R.L.
S.C. GALIGANO S.R.L.
S.C. FINTAR S.R.L.
S.C. D&G S.R.L.
S.C. PERFECT FRESH FOOD S.R.L.
HOTEL PAX

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

1-2
pietei garii cluj firmele bugetul local p-ta garii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2073 (s) | 23 queries | Mysql time :0.136026 (s)