În prezent, pariurile pe tenis se află printre preferatele pariorilor din întreaga lume. Acest sport are din ce în ce mai mulți fani, care plasează pariuri la diverse case de pariuri.

Dacă doriți să plasați pariuri de tenis, trebuie să țineți cont de cele mai importante competiții: turneele ATP 500 (Rotterdam, Rio de Janeiro, Acapulco, Dubai, Barcelona, Halle, Queen's Club, Hamburg, Washington, Beijing, Tokyo, Viena, Basel), turnee ATP 1000 (Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Madrid, Roma, Montreal, Cincinnati, Shanghai, Paris) și turnee Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open).

Amintiți-vă că, deși vă puteți baza pe ponturi tenis atunci când plasați pariurile, tipul suprafeței va fi esențial pentru a avea o probabilitate mai mare de succes. De exemplu, există jucători buni pe zgură (precum Nadal, Simona Halep) și jucători mai buni pe iarbă (precum elvețianul Roger Federer).

Trebuie să vă bazați pronosticurile pe date reale, lăsând la o parte preferințele și sentimentele. Prin urmare, este indicat să analizați statisticile confruntărilor anterioare între doi jucători înainte de a face predicțiile. De asemenea, puteți urmări cele mai recente știri oferite în cele mai importante ziare sportive (versiunea tipărită și digitală) pentru a afla starea fiecărui sportiv.

Casă de pariuri sigură și de încredere

Printre sfaturile pariorilor cu experiență în pariuri pe tenis, este evidențiată importanța alegerii unei case de pariuri sigure și fiabile. Dacă intrați pe site-ul ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) sau pe site-urile cu informații utile despre pariuri, veți găsi liste cu operatorii licențiați, care au dreptul de a oferi astfel de servicii în România.

 Site-urile acestor operatori folosesc sisteme de criptare de înaltă securitate pentru a proteja tranzacțiile și datele utilizatorilor lor.

Cele mai bune case de pariuri legale permit, de asemenea, ca pronosticurile sportive să fie făcute oriunde și în orice moment, datorită aplicațiilor sau versiunilor concepute special pentru telefoanele mobile și tablete. Astfel, utilizatorii săi pot plasa întotdeauna pariuri pe cele mai bune evenimente sportive.

Dacă pe lângă tenis doriți să pariați și pe alte sporturi, cei mai buni operatori oferă diverse piețe pentru pasionații de pariuri: fotbal, tenis, baschet, handbal etc.

Cum puteți câștiga pariind pe tenis?

Sportul cu rachetă a devenit atât de popular încât pariurile pe tenis sunt una dintre principalele piețe ale celor mai importante case de pariuri. De când Simona Halep a început să aibă reușite remarcabile în tenis, din ce în ce mai mulți oameni au început să fie interesați de tenis.

Dacă credeți că aveți cunoștințele necesare pentru a câștiga la pariuri pe tenis, trebuie doar să urmați câteva sfaturi ale experților în acest tip de predicții. În primul rând, trebuie să decideți în pe ce tipuri de competiții preferați să pariați, ținând cont că cele menționate la începutul acestui articol fac parte dintre cele mai importante competiții de tenis.

În al doilea rând, ar trebui să adunați informații despre starea actuală a jucătorilor care se vor confrunta, despre statisticile întâlnirilor lor anterioare și despre victoriile și pierderile înregistrate.

Puteți găsi toate aceste informații pe site-urile cu informații despre tenis și în cele mai bune ziare sportive (versiunea digitală și tipărită).

Caracteristici despre casa de pariuri

Dacă alegeți operatorul de pariuri adecvat, puteți plasa pariuri pe tenis, dar și pe fotbal, baschet, handbal etc.

 Trebuie să rețineți că pentru a vă asigura că datele personale și tranzacțiile voastre vor fi protejate în mod adecvat ( datorită sistemelor de criptare SSL), ar trebui să vă plasați pariurile, așa cum am menționat mai sus, doar pe platforme legale. În felul acesta veți putea plasa pariuri în deplină siguranță.

Și pentru ca niciodată să nu pierdeți turneele și competițiile voastre preferate, ar trebui să alegeți o casă de pariuri care vă permite să pariați și de pe mobil și tabletă. Așadar, datorită unei aplicații mobile, vă puteți plasa pariurile de oriunde și oricând. De pe mobil puteți plasa pariuri simple, pariuri combinate, pariuri live și pariuri cash-out, printre altele. Mult succes vă dorim! coral