Fostul jurnalist de investigatii Luis Lazarus sustine ca unul dintre procurorii care s-au ocupat de acest caz, in faza incipienta, a inceput o investigatie pe genunchi, fara sa fie in stare sa afle macar ce masina conducea Gheorghe Dinca.

”Atentiuneeeee! PROBA absoluta a incompetentei si prostiei politiei, care altfel ar fi putut salva aceasta fetita! La ora 23.23, la 12 ore de la apelurile Alexandrei, “militianul” numit Alexa, altfel Adj al Sefului politiei judetene OLT, ii trimitea acest mesaj unui patron de firma de paza! Il punea sa ii afle proprietarul masinii care o luase pe Alexandra! Deci ei nu mai aveau baze de date prin care sa verifice un vehicul inmatriculat, le epuizasera si intrebau un privat! Va puteti imagina ce anchete faceau astia, in general, daca ei nu erau in stare nici sa gaseasca o masina, a carei culoare si marca o stiau, intr-un orasel precum Caracal! Rezultatul tragic este ca negasirea la timp a acestei masini a dus la asasinarea fetei! De altfel a si recunoscut nemernicul de asasin lichidarea celor doua fete! Va spun eu de ce a recunoscut! Pentru ca are mai multe crime la activ si toata lumea vrea sa inchida cazul, cu ceea ce se stie deja si nu s-a mai putut “acoperi”! Ieri plutonierul de Coarna a incercat sa induca opiniei publice ideea ca fetele sunt vii!!! Interesant! Oare ce manevra a incercat el sa faca? Acum va schimba argumentatia si va debita o groaza de alte tampenii! Eu nu inteleg totusi care e ideea? Sa apere derbedeii corupti de la Olt si Caracal, deja demisi? De ce ar trebui sa faca asa ceva? Poate raspundeti voi! Ciudat, f ciudat! Asta e Romania!”

A recunoscut ca le-a ucis

Gheorghe Dinca a fost confruntat cu probele gasite de anchetatori si a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza Mihaela Melencu si Alexandra Macesanu.

Despre Alexandra, criminalul din Caracal a declarat ca a ucis-o pentru ca ar fi surprins-o in timp ce vorbea la telefon, la numarul de urgenta 112.

Mai mult, suspectul ar fi spus ca le-a lovit pe fete si ca le-a ucis pentru ca nu au vrut sa intretina relatii intime cu el.

coral