Luis Lazarus a avut o noua reactie cu privire la cele intamplate in Caracal, acolo unde a izbucnit scandalul anului, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete.

Luis Lazarus, despre crimele lui Dinca

In stilul sau celebru, Luis Lazarus a avut o reactie dura cu privire la tot ceea ce se intampla. Jurnalistul a precizat intr-un mesaj pe Facebook ca in cele din urma se va ajunge la vorbele lui cu privire la crime. Luis Lazarus a precizat ca el a fost cel care a spus de la inceput ca Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, asa cum a fost numit, le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, dar ca mai exista si alte victime a caror identitate nu s-a aflat inca.

"Din pacate, incet, incet vor ajunge cu totii la vorbele mele! Dinca le-a omorat pe fete si nu sunt doar doua victime! Eu am spus asta din prima zi! Vine psihopatul, marturiseste, ii duce in doua locuri, cu ramasitele umane ale unor fete, din care iese chiar ADN-ul uneia dintre ele, al Alexandrei! Dar lumea ce zice? Nnuuuuu!!! Eventual sa mai anchetam cinci ani si sa vedem unde e legatura lui Dinca cu retelele! Pai nu e maaaai! Au fost cel putin trei mari dosare de trafic acolo, in Caracal si Dinca nu e niciunde! Retelele sunt cu treaba lor, Dinca cu treaba lui!", a scris Luis Lazarus pe Facebook.

Gheorghe Dinca va fi reaudiat in cazul Luizei Melencu

Joi, 5 septembrie, Gheorghe Dinca a fost audiat aproape 12 ore. Rapitorul Luizei Melencu si al Alexandrei Macesanu si-a schimbat declaratiile in special in cazul Luizei, iar anchetatorii au decis reaudierea acestuia luni, 9 septembrie.

coral