News Flash:

Luni incep inscrierile la clasa pregatitoare. Ce trebuie sa stie parintii

28 Februarie 2016
2157 Vizualizari | 1 Comentarii
elevi
Luni, 29 februarie 2016, incep inscrierile la clasa pregatitoare. Parintii vor completa online sau vor depune la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor cererile tip de inscriere. Ultima zi de depunere a cererilor este 18 martie.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, cererile pot fi completate online sau la unitatea de invatamant la care parintii solicita inscrierea copiilor, iar validarea acestora se va face la scoala respectiva zilnic, in intervalul orar 8.00 — 20.00 (de luni pana vineri) si sambata de la 9.00 la 13.00.

Procesarea de catre Comisia nationala de inscriere a copiilor in invatamantul primar a cererilor tip cu ajutorul aplicatiei informatice si repartizarea la scoala de circumscriptie a celor ai caror parinti au solicitat acest lucru in cerere se vor face pentru prima etapa de inscriere pana pe 21 martie.

Intre 22 — 24 martie va avea loc procesarea la nivelul unitatilor de invatamant, pe baza informatiilor din cererile tip de inscriere si din documentele depuse de parinti, a cererilor parintilor care solicita inscrierea la o alta scoala decat cea de circumscriptie pe locurile ramase libere.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

stefan  | #20036
Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe date, contactati unul dintre membrii echipei noastre . Solicitati “Informatii” suplimentare la email: stefan1955@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1027 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035565 (s)