News Flash:

"MACEL si mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFETIA unui cuvios in 1503

16 Octombrie 2014
1389 Vizualizari | 1 Comentarii
In anul 1503, un credincios a lansat, chiar de Paste, un mesaj, un fel de profetie, referitor la evenimentele care urmau sa aiba loc in Europa acelor vremuri. Mesajul este unul negru, pesimist, deloc incurajator, potrivit ortodoxism.com.

"Mare razboi european. Infrangerea Germaniei si ruinarea Rusiei si a Austriei. Infrangerea turcilor de catre greci. Intarirea lui Agar (adica a turcilor) de catre popoarele europene si infrangerea grecilor de catre turci. Macel in popoarele ortodoxe si mare tulburare la popoarele ortodoxe... Intrarea armatelor straine de la Marea Adriatica. Vai de cei ce locuiesc pe pamant. Iadul este gata. Intr-o clipa moare Agar. Un nou razboi european. Unirea popoarelor ortodoxe cu Germania. Infrangerea francezilor de catre germani. Rascoala Indiilor si departarea lor de Anglia. Anglia numai la saxoni. Biruinta ortodocsilor. Infrangerea lui Agar si taiere de obste. Agar (iar) contra popoarelor ortodoxe. Neliniste in lume si deznadejde de obste pe pamant. Lupta celor sapte puteri la Constantinopol, trei zile si trei nopti macel si biruinta celei mai mari puteri. Continuarea razboiului de catre Ingerul Domnului Dumnezeului Hristos si predarea orasului (Constantinopol) grecilor. Intoarcerea latinilor la credinta nestirbita ortodoxa. Intinderea credintei ortodoxe de la Apus pana la Rasarit. Frica si cutremurul barbarilor fata de ortodoxie.

Sfarsitul Papei si proclamarea unui patriarh pentru toata Europa. In 55 de ani, sfarsitul nevoilor. In cel de-al 70-lea an nu este necaz, nu este surghiunit, venind in bratele mamei voastre. Asa este si asa sa fie. Amin. Amin. Amin. "Eu sunt Alfa si Omega, Cel dintai si Cel din urma". Sfarsitul, o turma si un pastor ce este din credinta adevarata a ortodocsilor. Asa sa fie. Amin. Amin. Amin. Robul lui Hristos, adevaratul Dumnezeu".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

credincios paste profetie sfarsitul papei patriarh europa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.090590 (s)