Cu o zi inainte ca fiica ei sa implineasca sapte luni de cand a venit pe lume, Madalina Pamfile a fost rasfatata cu un bolid de lux roz! Cadoul scump l-a primit de la partenerul de viata, care nu s-a zgarcit cand a luat decizia. Tot ieri, fosta asistenta TV a mers si si-a facut un nou tatuaj intr-un salon specializat din Spania.

Madalina Pamfile a primit un bolid de lux roz de zeci de mii de euro

De cand l-a cunoscut pe tatal fiicei sale, Madalina Pamfile este o femeie implinita: iubeste, e iubita, iar iubirea ei si a iubitului sau e acum impartita catre printesa lor. Totusi, cei doi isi fac timp si pentru ei. Astfel, cu putin timp inainte sa o sarbatoreasca pe micuta Sofia, bruneta a primit un bolid de lux roz, pentru care preturile pornesc de la 42.573 de euro si pot ajunge pana la aproape 80.000 de euro, in functie de model si functiile acestuia. In plus, bijuteria pe patru roti a fostei asistente TV a fost personalizata. La fel ca artista Carmen de la Salciua, noua ei masina a fost autocolantata, iar acest proces a costat si el cateva mii de euro.

“#newcar #?#life #is #pink”, a notat Madalina Pamfile pe contul ei oficial de Instagram.

Unul dintre fanii vedetei si-a dat imediat seama ca ea se afla in prezent in Spania, dupa ce s-a intors din vacanta in Dubai. “Aceasta este cea mai frumoasa imagine pe care ai avut-o vreodata?”, “Wow, ce misto!”, “Esti in Spania? Se vede semnul de la Metrou?”, i-au scris fanii fostei asistente TV.

Madalina Pamfile a divortat in urma cu 2 ani

La inceputul lui 2018, Madalina Pamfile s-a afisat in mod oficial cu noul ei iubit. Barbatul cu care se iubeste in prezent a facut-o sa-si doreasca sa traiasca cea mai frumoasa experienta din viata unei femei: aceea de a deveni mama. Fosta asistenta TV s-a casatorit cu Alin Bruno, un afacerist din Timisoara in 2015. Mariajul lor nu a rezistat decat pana la mijlocul lunii octombrie 2017. Dupa divort, Alin Bruno a inceput o relatie cu Ioana Filimon, care a fost desemnata Miss Romania 2016.

Pe 9 iulie 2018, Madalina Pamfile a devenit mamica pentru prima data. Ea si partenerul de viata au impreuna o fetita, careia i-au pus numele Sofia. “Sunt foarte fericita! Am nascut o fetita de 4 kg sanatoasa. Sunt foarte bucuroasa! Am avut emotii mari, dar toate au trecut pentru ca langa mine au fost mama mea si iubitul meu! Deocamdata nu ma pot ridica din pat. Am nascut pe cale naturala, iar travaliul a durat 12 ore, insa acum incep sa ma simt mai bine”, a povestit Madalina Pamfile in cadrul emisiunii “Star Matinal” intr-un interviu oferit la acea vreme.

coral