Mai multe panouri publicitare care promovează refuzarea vaccinării au fost montate în Cluj-Napoca și în județ.

Panourile conţin mesajul ”Vaccinurile sunt medicamente – citeşte prospectele. Cunoaşte riscurile”, ”Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?” sau ”Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal”.

Cei care au amplasat planourile cer donații pentru chirie. ”Noul nostru panou din CLUJ! Avem maaare nevoie de donatii ca sa putem plati printul pentru aceste 2 bannere si chiria pentru toate panourile noastre. (Totalul lunar de plata pentru chirie va ramane acelasi ca si pana acum, adica aproximativ 1.000 euro).

Multumim celor care ne sustin financiar ca sa putem continua informarea! Nu in ultimul rand, vrem sa multumim si firmei care ne ajuta cu aceste panouri (aici am avut surpriza placuta sa gasim oameni care ne-au inteles si ne sustin, indiferent de obstacolele pe care le-au intampinat din partea autoritatilor)”, precizează reprezentanții proiectului Cunoaște Riscurile, care activează și pe Facebook.

”Cunoaşte riscurile” este un proiect pornit de un grup de oameni care luptă pentru conştientizarea efectelor adverse ale medicamentelor şi vaccinurile.

Milităm pentru dreptul la informare, încurajând populaţia să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor. Oferim gratuit resurse pentru informare: prospecte integrale, studii medicale, cărţi de specialitate”.

Ministerul Sănătății a decretat epidemie de gripă în România, moment în care au apărut și aceste panouri care îi îndeamnă pe români să refuze vaccinarea. 

Sursa: stiridecluj.ro

coral