News Flash:

Maine are loc la USAMV simpozionul international "Prospects for the Third Millennium Agriculture"

23 Septembrie 2015
651 Vizualizari | 0 Comentarii
USAMV Cluj
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca organizeaza in perioada 24 - 26 septembrie 2015, cea de-a XIV-a editie a Simpozionului International "Prospects for the Third Millennium Agriculture", sub patronajul Ministerului Educatiei Nationale, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Academiei de Stiinte Agricole si Silvice si in colaborare cu universitati de prestigiu din Israel, Germania, Belgia si Spania.

Deschiderea oficiala a evenimetului va avea loc in data de 24 septembrie 2015, incepand cu ora 9.00, in Aula Magna "Mihai Serban", din campusul universitatii de pe Calea Manastur, nr. 3-5.

La acest important eveniment se vor reuni peste 600 de participanti (cadre didactice universitare, cercetatori si doctoranzi), dintre care peste 100 de experti internationali - reprezentanti din Comisia Europeana, profesori si cercetatori din Austria, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Grecia, Israel, S.U.A., Algeria, Turcia si Ungaria.

Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, se vor prezenta 588 de lucrari stiintifice, oral si poster.

Simpozionul include conferinte invitate, sustinute de personalitati internationale sau nationale, prezentari orale si poster, mese rotunde, unde vor fi dezbatute  rezultate recente stiintifice, in spiritul programului European "Orizont 2020".

Acest simpozion este un forum care isi propune, in contextul implementarii Politicilor Agricole Comune la nivel european, un schimb dinamic de informatii, experiente, idei inovatoare si concepte in domeniul stiintelor agricole si horticole, al stiintei si tehnologiei alimentare, al biotehnologiilor, medicinei veterinare, precum si in alte domenii inter si transdisciplinare.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 23 queries | Mysql time :0.060275 (s)