News Flash:

Maine incepe la Cluj Cupa Sportiva a studentilor USAMV

8 Mai 2017
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
USAMV Cluj

Asociaţia Liga Studenţilor Ştiinţelor Vieţii (LSSV), din cadrul Universitaţii de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinara Cluj-Napoca organizeaza in perioada 9-11 mai 2017, Cupa Sportiva a studenţilor USAMV Cluj-Napoca.

Evenimentul, aflat la cea de-a II-a ediţie, este organizat in parteneriat cu asociaţiile studenţeşti din cadrul USAMV Cluj-Napoca - Asociaţia Studenţilor Medicinişti Veterinari, Organizaţia Studenţilor Biotehnologi, Piscicultori şi Zootehnişti, Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Agricultura, Asociaţia Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor şi are ca scop sa ofere studenţilor oportunitatea de a participa la intreceri sportive, individual sau in echipa, pentru a-şi dezvolta pasiunea pentru sport şi mişcare.

Secţiunile sportive la care vor participa studenţii sunt: fotbal, baschet, volei, cros, tenis de masa şi tenis de camp, iar jocurile vor fi arbitrate de personal autorizat.

Cupa Sportiva a Studenţilor USAMV Cluj-Napoca se va desfaşura in incinta campusului Universitaţii, ocazie cu care se va inaugura şi baza sportiva modernizata a universitaţii, dotata cu toate facilitaţile (sala de sport, terenul de fotbal). Aceasta inaugurare va fi marcata printr-o competiţie amicala de fotbal, intre echipa « FC Universitatea Cluj » şi studenţii noştri.

Detalii privind calendarul şi desfaşurarea evenimentului, se gasesc la adresa: https://www.facebook.com/events/296639210771478/


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cupa sportiva usamv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 22 queries | Mysql time :0.025264 (s)