Vestea ca Mihai Mitoseru divorteaza de sotia lui, Noemi, a luat pe toata lumea prin surprindere, mai ales ca acestia s-au mai certat in trecut, insa niciodata nu s-a ajuns pana aici. Apropiatii celor doi sunt insa de alta parere.

Camelia Mitoseru si Oana Roman, o foarte buna prietena a lui Mihai sunt doua dintre persoanele cele mai afectate de despartire. Acestea au intrat in direct la “Agentia VIP”, au explicat ce s-a intamplat intre cei doi si, mai mult, au dat de inteles ca exista sanse de impacare.

Camelia, mama lui Mihai Mitoseru, este chiar sigura ca cei doi se vor impaca. Aceasta a precizat ca ii iubeste pe amandoi si ca asteapta cu sufletul la gura sa vada ce decizie vor lua, pana la urma.

“Cred ca ei se vor impaca in mod sigur… Eu deocamdata raman impartiala. Ii iubesc pe amandoi si asteptam sa vedem ce o sa se intample“, a declarat Camelia Mitoseru pentru “Agentia VIP”.

De altfel, si Oana Roman crede ca, daca Noemi va cantari bine lucrurile, isi va da seama cat de mult o iubeste Mihai Mitoseru. Vedeta a amintit de faptul ca nu este prima data cand Mihai Mitoseru si Noemi s-au despartit, dar ca in trecut au gasit puterea si intelepciunea sa mearga mai departe impreuna.

coral