Mama lui Razvan Ciobanu nu si-a revenit deloc, nici la trei luni dupa moartea fiului sau. Femeia este devastata de durere si posteaza niste mesaje care ii intristeaza pana la lacrimi pe internauti. Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, in urma unui accident rutier dubios.

Mama lui Razvan Ciobanu inca este devastata de durere

Mesajele triste vin de pe pagina de Facebook a pensiunii care apartine parintilor regretatului designer vestimentar. Mama si tatal lui Razvan Ciobanu au o pensiune in satul valcean Ciungetu, denumita Ciobanelu. Pe pagina respectivei pensiuni, mama lui Razvan Ciobanu isi mai varsa amarul, din cand in cand.

 „Mi-s dori ca toata durerea mea sa fie doar un vis”, a postat femeia recent. Un alt mesaj i-a intristat pe internauti. “OAMENII nu MOR. Ei se muta in stele si in INIMILE celor care ii iubesc. Cand ne este DOR, inchidem ochii, iar ei vin de fiecare data, ACASA. La noi. Se aseaza pe prispa GANDURILOR, a dorurilor si ne asculta. Uneori, daca suntem atenti, II PUTEM CHIAR SIMTI”, este un alt mesaj distribuit de mama lui Razvan Ciobanu, conform wowbiz.ro.

Accidentul lui Razvan Ciobanu ramane un mister

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, intr-un accident rutier. Fostul jurat „Bravo, ai Stil” avea 43 de ani. Accidentul s-a produs pe raza localitatii Sacele, in judetul Constanta.

Politistii care au ajuns la fata locului au gasit masina lui Razvan Ciobanu grav avariata, dupa ce acesta intrase cu ea in copacii de pe marginea carosabilului. Medicii de pe ambulanta nu au putut decat sa constate decesul creatorului de moda. Trupul lui a fost gasit in afara habitaclului de catre un localnic care a sunat urgent la 112. Din pacate, salvatorii nu au putut decat sa constate decesul creatorului de moda.

Razvan Ciobanu a pierdut controlul volanului si a parasit carosabilul. A mers pe camp aproape un kilometru, pana cand autoturismul de teren a ajuns intr-o livada, unde s-a lovit de mai multi copaci, dupa care s-a rasturnat.

La trei luni de moartea sa, anchetatoii inca nu au stabilit cum s-a produs ciudatul accident de circulatie.

coral