În cazul Caracal, din nefericire, a fost implicată și familia Melencu, datorită dispariției și prezumtivului deces al tinerei Luiza Melencu. Tragedia familiei este una fără margini, iar presiunea situației, se pare, a creat probleme de sănătate mamei tinerei dispărute.

Mama Luizei Melencu a ajuns la spital

Mama fetei, Monica Melencu a ajuns la spital, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, sâmbătă seara, după ce i-a curs abundent sânge din nas. Ea a fost consultată de medici și a primit tratament.

Ce au anunțat medicii după ce au văzut-o plină de sânge

”S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat la domiciliu. Pacienta a fost eliberată din UPU, în urmă cu câteva minute. (…) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres…”, a declarat, pentru Mediafax, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Reamintim faptul că Monica Melencu încearcă de mai bine de 8 luni să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei, Luiza Melencu. Tânăra a dispărut fără urmă de pe o stradă din Caracal, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie. Cazul este anchetat de procuroii DIICOT care îl suspectează pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe Luiza. De altfel, Dincă şi-a mărturist faptele. La fel s-a întâmplat și în ceea ce-l privește pe complicele acestuia, Ștefan Risipițeanu, acum încarcerat și el în același caz.

coral