News Flash:

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, demis - la cinci luni de la Colectiv, Centrul de Arsi inca nu e gata

21 Aprilie 2016
284 Vizualizari | 0 Comentarii
spitalul de arsi
Managerul interimar al Spitalului Floreasca, Nicusor Louchi, a fost demis joi dimineata de ministrul Sanatatii, Achimas Cadariu, pentru felul in care a gestionat situatia de dupa incendiul din Colectiv.

Motivatia oferita de ministru pentru demiterea medicului a fost "incapacitate manageriala".

Ministrul a punctat ca si la atatea luni de la incendiul din Colectiv, multe probleme in spital nu s-au rezolvat, dand ca exemplu aerul conditionat. "Am avut multa rabdare si am asteptat", a spus el.

In urma controalelor recente, ministrul a anuntat ca s-au gasit mai multe nereguli, cum ar fi faptul ca "angajatii lipsesc".

"Sectia nu e complet operationala. Am avut destula rabdare trei luni de zile", a declarat Achimas-Cadariu cu privire la Sectia de Arsi din cadrul Spitalului Floreasca, pe care a vizitat-o joi dimineata, inainte de a face anuntul.

Nicusor Louchi a fost inlocuit cu directorul medical Sorin Paun, a mai anuntat ministrul.

Inainte de Nicusor Louchi, manager al Spitalului Floreasca era Radu Macovei. Acesta si-a dat demisia la inceputul lunii octombrie, anul trecut, din motive personale, inainte de incendiul din clubul Colectiv, in urma caruia au murit 64 de persoane.

ministru nicusor louchi sorin paun ministrul colectiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0853 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017350 (s)