News Flash:

Mananci usturoi? Atunci trebuie sa citesti neaparat asta

9 Noiembrie 2014
1918 Vizualizari | 0 Comentarii
Un compus cheie care se gaseste in usturoi este de 100 de ori mai puternic decat doua antibiotice populare folosite impotriva toxinfectiei alimentare, au aflat oamenii de stiinta.

Testele au descoperit ca substanta care se gaseste in usturoi, diallyl sulphide, este mai eficienta in lupta impotriva toxinfectiilor alimentare decat antibiotice precum eritromicina sau ciprofloxacin.

De fapt, nu numai ca este mai puternic, dar actioneaza si intr-un timp mai scurt.

Doctorul Michael Konkel, de la Washington State University, a subliniat ca descoperirea are potentialul de a elimina partial bacteriile care cauzeaza infectii.

Bacteriile din clasa Campylobacter sunt cele mai comune cauze pentru toxinfectiile alimentare din intreaga lume, conform realitatea.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi substanta diallyl sulphide toxinfectiilor alimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0770 (s) | 33 queries | Mysql time :0.017257 (s)