Mara Banica are un fiu, Dima, pe care il iubeste ca pe ochii din cap. Jurnalista vrea, insa, sa aiba o familie numeroasa, astfel ca, in viitorul apropiat, isi doreste un fratior sau o surioara pentru baietelul ei.

„Da, imi doresc, acum sper sa se si poata (n.r. al doilea copil). Mi-as dori foarte mult. Eu nu am avut frati, parintii mei nu au frati. Imi spunea Dima ca noi suntem o familie asa mica. Noi suntem: bunica, mama, tata, eu si Dima. Mi-as fi dorit sa stiu cum e sa ai un frate. Mi-as dori ca Dima sa poata spune: fratele meu„, a spus Mara Banica la un post de televiziune.

Mara Banica a mai dezvaluit ca parintii ei o ajuta enorm cu cresterea micutului Dima. „Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi-a dat si cum sunt eu asa si cum am evoluat din nou. Eu am noroc mare cu parintii mei. Ei eudcandu-ma pe mine si facand eu lectii cu mama si ajungand totusi unde sunt… ea face lectii si cu Dima, lucrul asta imi da o liniste extraordinara. Copilul e in fata pe tara la matematica„, a mai spus Mara Banica.

coral