Margherita de la Clejani a fost umilita pe internet de Andrei Duban! Actorul a postat o poza cu vedeta, insotita de un mesaj care lasa loc sa se inteleaga ca Marga ar fi o femeie urata si ca a exagerat cu operatiile estetice. Dar, ce zice Margherita despre gestul lui Andrei Duban?

Andrei Duban a postat o fotografie prin care da de inteles ca nu are o parere prea buna despre aspectul Margheritei de la Clejani."Nu exista femei urate, doar chirurgi cu opt clase", este mesajul care insoteste fotografia postata de Andrei Duban.

Margherita de la Clejani insa, nu apleaca urechea la astfel de rautati! Se simte bine in pielea ei si sustine ea, singura operatie pe care o are este cea de marire a sanilor. In rest, nu considera ca acidul in buze ar fi ceva "waw".

"Eu nu am nicio problema nici cu Andrei Duban, nici cu nimeni. Nici cu oamenii care comenteaza rautati la adresa mea. Eu ma simt foarte bine in pielea mea. Operatia de la silicoane este singura operatie pe care eu o am, in rest mi-am pus acid in buze. Nu cred ca este ceva waw faptul ca-ti pui acid in buze.", a declarat Margherita de la Clejani, pentru Antena Stars.

coral