Este important sa ai un somn linistit, sa te odihnesti si sa te incarci cu energie pentru ziua urmatoare. Iata ce trebuie sa faci pentru a avea un somn odihnitor. Aplica acest amestec pe picioare cu 10 minute iniante de somn. Rezultatele sunt uimitoare.

Aplica acest amestec pe picioare cu 10 minute inainte de somn si vezi ce se intampla:

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
120 de ml de ulei de magneziu,
10 picaturi de ulei esential de lavanda,
10 picaturi de ulei esential de musetel.
Ia un recipient cu pulverizator, in care vei pune ingredientele. Apoi amesteca-le bine. Seara, cu 10 minute inainte de culcare, pulverizeaza pe picioare acest amestec. Te va ajuta sa dormi mai bine.

Iata de ce functioneaza acest remediu:
Magneziul: aduce numeroase beneficii organismului. Trateaza anxietatea, insomnia, crampele si indigestia. Desi, teoretic, nu este ulei, i s-a dat aceasta denumire deoarece are aceeasi textura ca uleiul.
Lavanda: este recomandata pentru ca are un efect calmant si te relaxeaza. Pentru ca are o concentratie mare, multe persoane dilueaza uleiul de lavanda. De asemenea, multe persoane obisnuiesc sa puna cateva picaturi de ulei de lavanda pe perna. In plus, evita sa le dea copiilor acest ulei.
Musetelul: este o planta pe care oamenii o folosesc de mai multe secole. Poate fi inclus in ceaiuri sau in diferite tratamente naturiste pentru a trata mai multe afectiuni.

Motivul pentru care acest amestec se aplica pe picioare este simplu. Picioarele sunt cele care absorb cel mai bine uleiurile esentiale. Acest lucru se intampla deoarece in picioare exista mai multi pori decat in alte parti ale corpului. In plus, picioarele sunt legate de celelalte parti ale corpului si stimuleaza anumite puncte, astfel incat se imbunatateste starea generala de sanatate. Asadar, pentru a avea un somn linistit si odihnitor, ai putea incerca si tu sa pulverizezi pe picioare acest amestec.          

coral