Accident mortal, noaptea trecuta, in Mamaia. Un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit violent.

”In data de 24 august a.c., in jurul orei 00.40, un barbat, de 22 de ani, a condus un autoturism (cu volan pe partea dreapta), pe bulevardul Mamaia din statiunea Mamaia, banda nr. 2, dinspre Navodari catre Constanta si, ajungand la sensul giratoriu din dreptul unui hotel, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, la iesirea din acesta, ar fi pierdut controlul directiei de mers catre stanga, patrunzand pe sensul opus de mers si intrand in coliziune frontala cu un autoturism condus regulamentar de un barbat, de 35 de ani.

In urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducatorului de 35 de ani si vatamarea corporala usoara a doi pasageri, de 17 ani (primul autoturism), respectiv 24 de ani (pasager dreapta fata in al doilea autoturism)”, se arata intr-un comunicat de presa.

Barbatul care a murit ar fi soferul soferul cantaretului de manele Mihaita Piticu, fin al lui Adi Minune. La locul accidentului au venit, revoltati, prieteni de-ai sai,

coral