News Flash:

Material lemnos in valoare de 15.000 de lei, confiscat intr-o singura zi

28 Ianuarie 2016
1088 Vizualizari | 2 Comentarii
material lemnos confiscat
La data de 27 ianuarie, politistii din cadrul Postului de Politie Maguri-Racatau au actionat pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

Astfel, in intervalul orar 14:00-20:00, au fost identificate, pe raza comunei Maguri-Racatau, doua autocamioane si doua autoutilitare cu care se transportau peste 24 de metri cubi de material lemnos fara a fi indeplinite prevederile legale.

Cei patru conducatori auto, din localitatile Somesu Rece si Luna de Sus, nu detineau documente legale de insotire.

In urma celor constatate, cei in cauza au fost sanctionati contraventional cu amenzi in cuantum de 8.000 de lei.

De asemenea, materialul lemnos (20,25 metri cubi de cherestea rasinoase si 4 metri cubi de lemn de foc), in valoare de circa 15.000 de lei, a fost ridicat si predat in custodie ocolului silvic.

In jurul orei 12:00, politistii din cadrul Postului de Politie Mintiu Gherlii au depistat in trafic, pe raza localitatii Mintiu Gherlii, un barbat de 55 de ani, din judetul Mures, care transporta cu o autoutilitara cherestea in valoare de circa 200 de lei, pentru care nu avea aviz de insotire.

Acesta a fost sanctionat contraventional, iar lemnul a fost ridicat in vederea confiscarii.

In jurul orei 14:30, politistii din cadrul Postului de Politie Fizesu-Gherlii au identificat doi barbati din Fizesu-Gherlii care transportau cu doua atelaje cu tractiune animala circa 1,4 metri cubi de material lemnos fara aviz de insotire.

Materialul lemnos a fost confiscat, barbatii fiind sanctionati contraventional.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

material lemnos sanctionati contraventional amenzi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

cristi  | #19591
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: cristi_luca_17@yahoo.com
Lenuta  | #19603
Lucru de acasa pe calculator. 100-285 de euro lunar! Cautam persoane care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice.

Necesita :
- calculator
- conexiune internet
- cunostiinte minime pc
Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei, adresa de email: lenuta.bin@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 32 queries | Mysql time :0.046262 (s)