Decizie neasteptata in cazul lui Mario Iorgulescu. Medicii de la Spitalul Elias au facut primele dezvaluiri despre evolutia starii de sanatate a fiului presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Din pacate, parintii baiatului au primit vesti crunte. Organele sale ar fi inceput sa cedeze. Ce au decis medicii, pentru a-i salva viata?
Organele lui  Iorgulescu Jr. ar fi inceput sa cedeze

Cu toate ca s-a zvonit ca starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu s-a imbunatatit, se pare ca nu este deloc asa, ba chiar totul se petrece la extrema. Conform evz.ro, organele interne ale tanarului au dat semne ca ar ceda, iar prima masura luata de medici a fost sa-l treaca pe dializa. Mario se afla internat la Spitalul Elias inca de pe 8 septembrie, ziua tragica in care acesta i-a luat viata altui tanar in accidentul provocat de el.

Fiul presedintelui LPF se afla pe soseaua Chitilei in momentul in care a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-o alta masina in care se afla Dani Vicol. Amintim ca s-a dovedit faptul ca Mario consumase alcool si cocaina, conform probelor prelevate imediat dupa ce acesta a ajuns pe mana medicilor. Victima lui Iorgulescu Jr. a fost aruncata la 20 de metri, iar din cauza impactului a murit pe loc. Surse din institutia medicala sustin ca „riscul de deces ar fi crescut fulminant” in cazul supravietuitorului din accidentul rutier violent.

„Durerea noastra este mare”

    „In aceste ore grele pentru noi toti cei atat de afectati de tragedia din noaptea de 8 septembrie, va putem spune ca am luat legatura cu familia tanarului decedat. Durerea noastra este mare, rugamintile noastre catre Dumnezeu nu se opresc nicio clipa. Le-am fagaduit rudelor celui care a murit ca vom face tot posibilul ca sa ajutam din toate punctele de vedere familia greu incercata, am promis in fata lui Dumnezeu ca vom avea grija de copiii ramasi fara tata” a declarat Gino Iorgulescu.

coral