Conform celor mai noi informatii in cazul crimei din Dambovita, medicii legisti au incheiat autopsia copilei de 11 ani, gasita ucisa pe un camp din apropierea locului in care a fost rapita in urma cu trei zile. Parintii Adrianei Fieraru sunt ingenuncheati de durere si, cu ultimele puteri, ei au mers sa ii ia trupul de la morga.

Medicii legisti au facut autopsia fetitei

Durere fara margini si revolta – sunt trairile pe care le au parintii si rudele Adrianei Fieraru. In urma cu putin timp, trupul micutei a fost ridicat de la morga Spitalului Judetean Targoviste. Mama si tatal minorei sunt ingroziti pe masura ce detalii noi ies la iveala din ancheta. Pe trupul fetei au fost gasite urme de violenta, a fost chinuita si apoi omorata. Exista date potrivit carora, fata ar fi fost ucisa chiar inainte ca parintii sa anunte disparitia ei la 112. Cel putin asa ar reiesi din comparatia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care potrivit surselor din ancheta indica faptul ca suspectul plecase deja din zona inainte de ora 19.00 cand familia ar fi raportat politiei disparitia fetei.

Ancheta in cazul Adrianei Fieraru este in desfasurare, iar in cursul diminetii au aparut si ultimele imagini surprinse cu fetita inca in viata in masina strainului.

coral