Intreaga lume astepta prima aparitie publica a Ducesei de Sussex, Meghan Markle (37 ani), dupa nasterea bebelusului regal.

Sotia Printului Harry (34 ani) a rupt traditia si a refuzat sa apara in fata presei, asa cum si Printesa Diana, dar si Kate Middleton (37 ani) au facut-o, la cateva ore dupa ce a nascut
Meghan Markle, prima aparitie dupa nastere. Ce a purtat

Pentru prima sa aparitie publica, de la venirea pe lume a bebelusului Sussex, Meghan a mizat pe Givenchy, aceeasi casa de moda care i-a creat si rochia de mireasa. Tinuta ei NU a amintit de nicio tinuta purtata de Printesa Diana, asa cum ne obisnuise in trecut Kate Middleton, ci a fost simpla, eleganta si moderna.

Ducesa de Sussex a ales o rochie alba, tip vesta, fara maneci, cu revere simple, buzunare si cordon in talie.

In materie de pantofi, Meghan Markle a optat pentru o pereche de Manolo Blahnik, in valoare de 625 dolari.
Detaliul ascuns din tinuta Ducesei de Sussex

Asa cum era de asteptat, sotia Printului Harry a ales si o piesa cu o semnificatie mai profunda, pentru prima ei aparitie publica, dupa nasterea fiului sau.

Meghan Markle a purtat la gat un colier minimal, cu trei pietre turcoaz, realizat de Jennifer Meyer, o creatoare de bijuterii din Los Angeles, orasul in care insasi Ducesa de Sussex s-a nascut. Colierul este realizat din aur de 18 carate si costa 750 dolari.

coral