Unul dintre cele mai temute clanuri din Romania a oferit un spectacol greu de privit chiar in curtea spitalului Floreasca din Capitala. Mascatii au intervenit in forta, insa lucrurile au degenerat foarte rapid.

Zeci de membri ai clanului Duduianu au fost pusi la pamant de luptatorii Serviciului de Actiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Ilfov, dupa ce au facut un scandal urias din cauza unui conflict aparut chiar in interiorul clanului.

Sursele citate, au dezvaluit ca doua familii care stau in Balotesti, s-ar fi certat din cauza unei sume de bani care a fost imprumutata cu dobanda si care nu ar fi fost achitata. Ca urmare, familiile aflate in conflict, ar fi apelat, pe rand, la trei judecatori de stabor, care sa le ajute sa ajunga la o intelgere pe cale amiabila. Problema a fost judecata, pe rand, de Sadoveanu si Berlian din Chitila si Ministru din Urziceni, insa partile nu au cazut de acord, potrivit spynews.ro.

Cei implicati in conflict, s-au hotarat sa isi rezolve problemele cu forta, asa ca vineri Duduienii s-au luat la bataie, cu furci, topoare, sabii si bate. In timpul luptei, unul dintre participanti a intrat cu masina in grupul advers, reusind sa schilodeasca un barbat. Batausii au fost opriti de trupele speciale ilfovene, iar ranitii au fost luati cu ambulantele, care au pornit, una dupa alta, spre spitalele din Bucuresti.

Apropiatii celor care au fost raniti au plecat, rand pe rand la spital acolo unde semenii lor erau ingrijiti. Lucrurile inca erau sub tensiune, iar un alt scandal s-a iscat in curtea spitalului si in numai cateva secunde, zeci de membri ai temutului clan au fost pusi la pamant si intinsi cu fata in jos, oferind o imagine parca rupta din filmele americane.

In cele din urma, unsprezece scandalagii au fost retinuti, insa numai unul a fost arestat de magistratii din Buftea.

coral