Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a suferit un preinfarct si a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. A acuzat dureri in zona inimii si senzatii de amorteala la o mana, iar dupa finalul unei emisiuni la care a fost invitat a mers la spital.

Starea lui este insa una stabile. Alexandru Cumpanasu a facut un anunt pe Facebook, pentru dusmanii lui.

”Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crap aseara ii anunt ca sunt BINE, PUTERNIC si nu ma las pana nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile “anexate”. PANA LA CAPAT.

Astfel, la ora 15:00 in fata Parchetului General voi face o DECLARATIE DE PRESA: Un anunt important cu privire la masurile pe care am hotarat sa le luam fata de ancheta care o vizeaza pe nepoata mea Alexandra Macesanu si descoperirea adevarului. ACTUALIZARE: LA ORA 1500 MA VOI VEDEA SI CU DOMNUL PROCUROR GENERAL!”, a scris Cumpanasu.

Anuntul lui Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia Alexandrei Macesanu va solicita un experiment judiciar in afara tarii privind modul in care ar putea fi ars un cadavru intr-un butoi ce are caracteristici identice cu cele ale  butoiului descoperit in curtea lui Gheorghe Dinca.

Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani si originara din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a fost rapita de Gheorghe Dinca pe 24 iulie. A doua zi dupa ce a disparut, adolescenta a reusit sa sune de trei ori la serviciul unic de urgenta, insa, salvatorii nu au reusit sa o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu cateva luni inainte, monstrul de 66 de ani a rapit-o pe Luiza Melencu, o fata de 17 ani. Ea a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca pe 14 aprilie si de atunci nimeni nu a mai vazut-o. Ieri, Luiza Melencu ar fi inceput clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenitoiu” din Craiova, insa… in locul ei, la festivitate au fost doar mama si bunicul, care au transmis mesaje sfasietoare.

coral