News Flash:

Mesajul Primarului Municipiului Turda de Ziua Națională a Romaniei

1 Decembrie 2016
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Turda

 "Astăzi este ziua noastră. Ziua tuturor românilor! Este o zi care marchează un moment istoric extrem de important, dar mai presus de toate, data de 1 decembrie reprezintă o zi în care noi, toți, trebuie să reflectăm asupra ideii de unitate, solidaritate și iubire față de țara în care ne-am născut și în care trăim.

Poate că de multe ori ne dezamăgește, poate de multe ori considerăm că nu ne oferă cât ne-am dori. Dar trebuie să o respectăm și să fim conștienți că toți suntem parte din ea. Fiecare dintre noi trebuie să aducă schimbarea sau acel "mai bine" pe care ni-l dorim.

Turda este o bucățică din România, dar un simbol puternic pentru Transilvania. Mă simt onorat că voi, cetățenii turzii, v-ați exprimat dorința ca eu să reprezint acest municipiu. Împreună suntem o forță, trebuie să ne implicăm și să fim o comunitate unită, pentru că doar așa vom reuși să contribuim la dezvoltarea acestui oraș și implicit, la dezvoltarea țării în care trăim și pe care o iubim!

1 decembrie marchează ziua Marii Uniri. Mesajul și îndemnul meu pentru voi toți, în această zi cu o deosebită semnificație, este să ne unim, să ne autodepășim și să ne implicăm, ca acest oraș să se dezvolte și să reflecte idealul pe care ni-l dorim. De asemenea, gândul meu merge astăzi și spre românii și turdenii plecați peste hotare! La mulți ani, tuturor românilor! LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!"

 

Cristian Octavian Matei,

Primarul Municipiului Turda


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda cristian matei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 32 queries | Mysql time :0.035719 (s)