Un tanar a ajuns in stare grava la spital, dupa ce si-a dat foc in masina sa, sub un pod al autostrazii A2, in zona localitatii Medgidia. Inainte de a incendia autoturismul, tanarul de 25 de ani a spus ca recurge la gestul extrem din cauza tatalui sau.

„Imi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am gresit. Tatilor de baieti nu ii faceti copilului vostru ce mi-a facut tatal meu, nu am fost eu cel mai bun copil, dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei baieti, dar mai au nevoie de putina iubire parinteasca. Imi pare rau pentru ceea ce voi face si stiu ca sunt un las, dar nu stiu ce altceva sa fac”, este mesajul publicat de Adrian Lipan pe Facebook.

„Stiu ca sunt un las pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Tatal meu m-a adus la un nivel la care nu credeam ca o sa ajung. De zece ani, el tot aceleasi jigniri si critici le are la adresa mea. Niciodata nu m-a apreciat si nu mi-a zis niste vorbe care sa ma indrume. De fiecare data, numai critici si injuraturi. Este un alcoolic incredibil. Toata ziua bea si nu face altceva. De cand este plecat in Italia, parca a innebunit de tot. Nu mai sa bea, sa injure, sa tipe si sa isi bata joc de mine. Nu mai pot. Am incercat prin mai multe metode sa scap de el, sa plec pe mare, dar nu am reusit. Nu este de mine. Acum, pana sa reusesc sa intru la armata,deja m-a distrus mental. Nici nu stiu ce sa mai fac. Nici nu imi gasesc vorbele sa imi iau la revedere fata de voi. Imi cer scuze, mama, pentru ce am facut, dar nu mai pot. Nu pot sa mai rezist. Imi pare rau”, a spus tanarul Adrian Lipan, in mesajul pe care l-a filmat si l-a publicat pe Facebook.

La mesajul publicat de Adrian Lipan au reactionat mai multi oameni, printre care unul a scris „Dumnezeu sa il ierte!”, neintelegand ca tanarul nu a murit in urma incidentului. Mama lui Adrian Lipan a publicat, la randul ei, un mesaj. „Copilu meu nu a murit, nu poti sa spui asa ceva”, a scris ea, pe Facebook.

Tanarul, in varsta de 25 de ani, a studiat inginerie electrica la Universitatea Maritima, dupa ce a absolvit Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia.

coral