Un tânăr de 22 ani a murit, iar părinţii săi sunt grav răniţi în urma unui accident grav petrecut în centrul Clujului. Tragedia s-a petrecut după ce un vehicul condus de un şofer beat a pătruns pe contrasens şi a spulberat maşina în care se aflau cei trei. De pe patul de spital, mama lui Filip Barani, băiatul care şi-a pierdut viaţa în accident, a transmis un mesaj cutremurător.

Părinţii tânărului originar din Bistriţa care a murit în accidentul de pe strada Horea din Cluj sunt internaţi, iar povara înmormântării lui Filip cade acum pe umerii fratelui său. Între timp, de pe patul din spital, mama acestuia, Viorica Barani, a transmis un mesaj trist. „Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”, a spus femeia, potrivit publicaţiei Timp Online. Fratele lui Filip, Samuel Barani, este masterand al Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima" şi este membru al corului Operei Naţionale din Cluj. Colegii şi profesorii au decis să-l ajute să treacă mai uşor prin greaua încercare pricinuită de moartea fratelui său. Astfel, cele două instituţii au demarat o campanie umanitară pentru susţinerea lui Samuel Barani.

Fratele lui Filip, Samuel Barani, este masterand al Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima" şi este membru al corului Operei Naţionale din Cluj. Colegii şi profesorii au decis să-l ajute să treacă mai uşor prin greaua încercare pricinuită de moartea fratelui său. Astfel, cele două instituţii au demarat o campanie umanitară pentru susţinerea lui Samuel Barani.

coral