Clipe de groaza in familia Alinei, tanara de 32 de ani din Constanta care s-a sinucis luni, la podul de la Agigea. Ea si Alexandru, logodnicul ei, ar fi trebuit sa se casatoreasca sambata, pe 14 septembrie.

Alina era stresata din cauza evenimentului, insa nimeni nu s-a gandit ca isi va lua viata. Luni dimineata a plecat de acasa spre Agigea. Logodnicul ei a crezut ca va merge la nasi, insa a primit dupa cateve ore vestea ca Alina e moarta.

Marti seara, Alexandru a publicat un mesaj sfasietor pe pagina sa. Alina va fi inmormantata joi, la Cimitirul Municipal, la ora 14:00.

"A plecat in ceruri sufletul meu pentru totdeauna. Bubulina mea a fost un inger pe pamant. Nu te voi uita niciodata iubirea mea. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Cine vrea sa o conduca pe ultimul drum, sa vina maine la Cimitirul Municipal de pe strada Baba Novac. Ora 14.00", a scris Alexandru pe pagina sa.

Nunta ar fi trebuit sa aiba loc sambata

Alina a plecat luni dimineata de acasa. A condus pana la podul Agigea, acolo unde a lasat masina si incaltamintea, apoi s-a aruncat in apa. La fata locului au intervenit de urgenta salvatorii, dar Alina a fost scoasa fara suflare din apa.

coral