La cateva ore bune dupa ce s-a aflat ca Simona Gherghe ar fi semnat contractul cu sefii de la Kanal D, prezentatoarea TV a transmis un mesaj si fiecare dintre cei care l-au citit au inteles ce au vrut. Gandurile fostei moderatoare a emisiunii “Acces Direct” au fost insotite de o poza de album.

Mesajul transmis de Simona Gherghe dupa ce s-a aflat c-ar fi semnat contractul cu sefii de la Kanal D

Simona Gherghe a urcat pe una dintre cele mai cunoscute platforme de socializare o fotografie cu fiica ei, surprinsa in timp ce spala la bucatarie vasele papusilor sale. Din descrierea pusa de vedeta la imaginea de mai jos, unii au inteles ca, deocamdata, ea nu isi doreste sa comenteze zvonurile aparute in legatura cu jobul pe care-l avea la Antena 1 si nici cele legate de o eventuala colaborare cu sefii de la Kanal D. Iar alti internauti nu cred ca informatiile aparute in ultima vreme despre aceasta ar fi adevarate.

“La faza la care ii place sa spele vase  (ale papusilor, desigur)  #anageorgia #family #weekend #home #parenting #mamadedoi #simonagherghe” este mesajul scris de Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

coral