News Flash:

Miercuri incepe la Cluj evenimentul Biz Analytics, dedicat business-ului autohton in era digitala

28 Octombrie 2015
1100 Vizualizari | 2 Comentarii
City Plaza
Biz Analytics este un eveniment ce analizeaza modul in care companiile pot folosi cat mai eficient in businessul lor avalansa de date generate in era digitala. Conferinta abordeaza provocarile noii realitati digitale si propune solutiile optime de a organiza si utiliza datele si informatiile relevante, ca unelte eficiente de business intr-un mediu concurential tot mai dificil. Biz Analytics va avea loc la Cluj-Napoca, in data de 28 octombrie 2015, la hotelul City Plaza.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor si managerilor care folosesc sau intentioneaza sa foloseasca sisteme si solutii de Business Analytics, Big Data, Business Intelligence si Digital Marketing pentru a putea folosi la maxim aceste resurse informationale insuficient exploatate de majoritatea companiilor.

Vino la Biz Analytics si afla cum datele pot schimba radical felul in care se fac astazi afacerile si cum instrumentele de analiza performante aduc valoare pentru companiile care le folosesc! Vei vedea cum se schimba procesul de luare a deciziilor si cum poate fi optimizat acesta pe baza datelor cu adevarat relevante pentru businessul tau.

Descopera felul in care tehnologia si marketingul conlucreaza pentru cele mai eficiente si de impact strategii de business ale momentului cu ajutorul informatiilor primite si analizate in timp real!

Prima parte a evenimentului va identifica provocarile cu care se confrunta managerii si profesionistii din companii in identificarea datelor cu adevarat relevante si va oferi solutii de utilizare cat mai eficienta a acestora in procesele de business. Vor fi analizate si modalitatile prin care tehnologiile de ultima generatie permit personalizarea tot mai puternica a experientei consumatorilor cu brandurile si cum datele selectate de sisteme eficiente de analiza pot genera solutii de marketing de impact.

In a doua parte a evenimentului, participantii vor face o incursiune in lumea complexa a analizei informatiilor de business, in cadrul unui workshop sustinut de SAS Romania. Vor fi detaliate concepte ca Predictive Analytics, Smart Communication si Visual Analytics, ca parte a solutiilor care pot ajuta orice business sa utilizeze la maxim puterea Analytics.

Biz Analytics face parte din noua serie de evenimente marca Biz, ce vor avea loc in Cluj, Iasi, Timisoara si Bucuresti. Prin aceste conferinte organizatorul isi propune sa construiasca o comunitate a oamenilor de afaceri din marile orase ale tarii.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

biz analytics businessul cluj-napoca city plaza business analytics
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Mihaela  | #17061
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:mihaela_bb2003@yahoo.com
adi  | #17080
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 32 queries | Mysql time :0.050879 (s)